Keitä olemme - Armas Catering
logo
logo

Ydinryhmämme

Intohimomme on tehdä ruokaa ja palvelua omalla tavallamme – maanläheisen konstailemattomasti, tarvittaessa huippuravintolan hienostuneisuudella. Suosiomme perusta on oma vahva tyylimme, joka hurmaa tarpeesi huomioiden. Huolimatta pitkästä kokemuksestamme suurtalouskeittiöistä fine diningiin, elämme jatkuvasta halusta keksiä ja kehittää uusia elämyksiä. Haluamme viedä sinut ja vieraasi mennessämme. Otetaan yhdessä selvää minne!

ilkka_isotalo

Ilkka Isotalo

Ilkka inspiroituu jatkuvasta itsensä haastamisesta. Cateringissa Ilkka on parhaimmillaan vapaan ideoinnin ja mielikuvituksellisten teemojen parissa, toteuttaessaan yllättävää ja visuaalista, mutta asiakkaan näköistä ruokaa. Pienemmät, henkilökohtaisemmat ja rennommat tilaisuudet päästävät Ilkan kyvyt valloilleen.

Ilkka on myös Ravintola C:n keittiön sielu, jolle on intohimo edistää paikallista agrikulttuuria ja pientuottajien toimintaa. Täten cateringissakin käytetään ensisijaisesti parhaita lähituotteita, eettistä tuotantoa suosien ja luonnollisesti sesongit huomioiden.

Huippuarvostettua keittiömestariamme leimaa jatkuva oppiminen ja modernit menetelmät.

christina_suominen

Christina Suominen

Christina huolehtii, että tapahtumasuunnittelussasi otetaan huomioon nekin asiat, joita et edes keksisi ajatella. Pitopalvelu ei ole vain ruokaa. Matkalla on monta käytännön asiaa ratkottavaksi, mutta maalissa on elämys. Christinan hellässä huomassa sinun ei tarvitse miettiä kuin mitä haluat, hän huolehtii miten se onnistuu sujuvasti.

Christinan tapaat niinikään Ravintola C:n emäntänä, jonka sydämen asiana ja erityisosaamisena on viini. Hän tarjoaa siis mielellään apunsa myös ruokiin parhainten sointuvien juomien valintaan. Vai suunnittelisimmeko jopa koko menun viinien ympärille?

Armas C’ateringin kiitetty palvelukokemus nojaa pitkälti Christinan huolenpitoon.

teija_vainiola

Teija Vainiola

Teijan vahvuus cateringissa on käytännön toteutus. Häneltä onnistuu suurtenkin tapahtumien organisointi joustavasti. Hän ammentaa pitkästä kokemuksestaan etenkin suurkeittiömaailmasta. Matkalle mahtuu rooleja kokista ravintolapalvelusuunnittelijaksi.

Cateringin ohella Teija toimii Ravintola Suomalaisen Klubin keittiömestarina ja huolehtii ravintolan käytännön toiminnan pyörittämisestä.

Huolimatta siitä, että Teija on ehtinyt nähdä ruoka- ja ravintolamaailmaa joka puolelta, nauttii hän edelleen eniten mahdollisuksista päästä kehittämään ja suunnittelemaan uutta, pysyen mukana alan uusimmissa tekniikoissa ja mahdollisuuksissa.

Lisäksi apunasi on ammattitaitoinen ja palveluhaluinen henkilökuntamme tilaisuutesi koon ja tarpeiden mukaan.