Palvelumme - Armas Catering
logo
logo

Palvelumme on paljon muutakin kuin ruokaa ja juomaa

Catering on paljon muutakin, kuin ruokaa.
Hyvät maut ovat pitopalvelumme perusta, mutta ylpeydeksemme palvelukokemuksemme kattaa paljon muutakin.

Pyrimme huolehtimaan juhliesi onnistumisesta tavoilla, joita et osaa edes pyytää. Tarpeidesi mukaan.

Esivalmistelut ja somisteet

Yhteinen suunnittelumme voi alkaa jo juhlatilan valinnasta, johon annamme mielellämme vinkkejä. Voimme myös ohjeistaa sopivan istumajärjestyksen suhteen. Tavallisesti käymme tutustumassa juhlatilaan ennen tilaisuutta yleisesti, mutta etenkin tarkistaaksemme kylmätilat, paisto- sekä tiskimahdollisuudet.

Tilasta teet juhlallisen ja itsesi näköisen erilaisin koristein ja somistein, kuten tietenkin kukkasin. Menu- ja plaseerauskortit jakavat tietoa ja luovat tunnelmaa. Valaistus on iso osa sisustusta ja tunnelmaa. Kynttilät ja ulkotulet ovat tunnelmavalaistusta parhaasta päästä. Näissäkin autamme tarpeen mukaan.

Selvitämme millainen on tilaisuuden henki ja millaisia ovat vieraat, jotta voimme tarjota kaikille ensiluokkaisen kokemuksen.

Ajoitukset

Juhlia järjestettäessä voi olla vaikea arvioida miten pitkään kukin vaihe kestää. Autamme sujuvan illan rakentamisessa. Käymme läpi kanssasi koska vieraat on kutsuttu, koska isäntäväki tulee paikalle, mikä on ruokailun ohella illan muu ohjelma ja niin edelleen.

Sinulla ei tarvitse olla kaikkia vastauksia. Kokemuksemme auttaa sinua määrittelemään paljonko aikaa menee mihinkin ja miten aikataulut synkronoidaan.

Vieraiden vastaanotto

Tarjoillaanko vieraiden saapuessa alkumaljoja? Entä pidetäänkö puheita? Jos et tiedä miten kannattaa toimia, suunnitellaan yhdessä!

Ruoka ja juomatarjoilu

Sen lisäksi, että suunnittelemme mitä tarjotaan, on toki syytä miettiä mihin aikaan tarjotaan mitäkin. Mihin aikaan on hyvä tarjota iltapala, entä moneltako avataan baari? Entä juomatarjoilun rajoitukset ja valomerkki? Me autamme!

Luonnollisesti otamme huomioon ruokarajoitteet, mutta myös muuten vieraiden erikoistarpeet, kuten liikuntarajoitteet.

Ohjelma

Seremoniat ja tanssi. Leikit ja hauskat ohjelmanumerot. Soittolistat ja musiikki. Photobooth, hauskat hatut, huomiokarkit, karkkibuffa, lahjapöydät…

Jos ideat loppuvat kesken tai tarvitset apua niiden toteuttamiseen – jos ei järjestävästä tahosta tai vieraiden joukosta löydy seremoniamestaria tai muuta innokasta apuria kaikkeen tähän, kysy meiltä vinkkiä.

Astiat ja tarvikkeet

Huolehdimme sovittaessa kaikki tarvittavat tavarat, kuten astiat, servietit, pöytäliinat, muut liinavaatteet, keittimet, kahvi- ja teepannut.

Eikä sovi unohtaa lahjojen noutoa!

Henkilökunta ja roolit

On suotavaa, että isäntäväki ja juhlittava saavat keskittyä juhlan ajan omiin juhliinsa. Pyrimme sopimaan erikseen yhteyshenkilön, jonka kanssa henkilökunta kommunikoi käytännön asiat tapahtuman aikana.

Meidän kauttamme saatte henkilökunnan hoitamaan kaiken juhlissa tarvittavan, kuten tarjoilun ja tiskaamisen. Osaamme määrittää henkilökunnan tarpeen juhlien koon mukaan, ottaen huomioon sen onko apuna esim. järjestäjien ystäviä tai sukulaisia.

Meidän kanssamme voit keskittyä siihen, että viihdyt myös itse!